Atelierele IAA

Traininguri, seminarii si workshopuri punctuale in cadrul carora aducem in fata industriei concepte si perspective noi, precum si instrumente de lucru necesare in domeniul marcomm.

above

Urmatorul atelier:

Negocierea de elita

Perioada:

26, 27, 28 noiembrie

beyond

Despre atelier

In cele trei zile de training din cadrul atelierului, participantii vor afla cum sa foloseasca tehnicile de negociere in avantajul lor. Vor invata să anticipeze mutarile partenerului de negociere si sa deprinda tehnica contra-atacului atunci cand se simt amenintati.

La finalul sesiunilor, participantii vor fi pregatiti sa gandeasca si sa pregateasca o negociere, sa conduca eficient o intalnire de negociere, sa implementeze ceea ce au negociat, sa negocieze etic si sa negocieze eficient in situatii deosebite.

Aproximativ 70% din timpul training-urilor va fi dedicat simularilor de negociere. Mai multe simulari vor fi filmate, iar cursantii vor primi la plecare DVD-urile rezultate.

Cui se adreseaza

Celor care isi doresc sa devina negociatori de elita in viata profesionala sau in cea personala, profesionistilor din marketing si comunicare, responsabililor de achizitii, persoanelor din middle si top management.

Destre trainer

Cel mai complex training de negociere din Romania este sustinut de catre Eugeniu Mihai, formator certificat pentru training-urile de negociere si influenta, autorul cartii "The Elite Negotiator: The ultimate guide to negotiating like a PRO."

Eugeniu Mihai

Taxa de participare

Descarca formularul, completeaza-l si trimite-l scanat pana la data de 20 noiembrie 2015.

Inscriere

Inapoi sus