Despre noi

Sustinem si dezvoltam industria de marketing si comunicare din 2006

Ce e Scoala IAA

Cel mai amplu proiect romanesc din domeniul educatiei, initiat de catre o asociatie profesionala.

Un mini-masterat recunoscut de intreaga industrie marcomm, in care notiunile de teorie se imbina cu practica.

Cel mai complex program de pregatire profesionala destinat tuturor celor ce lucreaza in industria de marketing si comunicare.

Prima structura de formatie academica din Romania patronata de o organizatie profesionala, premiată la Congresul Mondial IAA cu distinctia de „Best Practice”, recunoscuta si acreditata de catre IAA Educational Programs.

Misiune, viziune si valori

Misiunea noastra este sa fim un motor de crestere ce transforma vieti, cariere si companii in povesti de succes prin cunostinte, experiente si exemple de bune practici din domeniul marcomm, livrate de catre cei mai buni practicieni la standarde internationale.

Viziunea noastra este ca fiecare poveste de succes din marcomm-ul romanesc sa fie generata de catre un absolvent al Scolii IAA.
Valorile noastre sunt pasiunea, pragmatismul, adaptabilitatea la nevoile si exigentele pietei si dezvoltarea continua.

De ce scoala IAA?

Scoala IAA este locul in care teoria si practica “comunica” mai bine decat oriunde.

  • Disciplinele, cunostintele, metodele de predare sau invatare sunt bazate pe experienta profesorilor si pe realitatea industriei din Romania.
  • Ne ghidam dupa principiul “experiental learning”, astfel incat nicio notiune teoretica nu ramane netestata sau neverificata. In acest sens, dezvoltam studii de caz sau experimente practice desprinse din realitatea imediata.

Scoala IAA este comunitatea celor mai buni profesionisti in marketing si comunicare din Romania.

  • Profesorii si studentii sunt selectati cu atentie.
  • Profesorii sunt selectati atat dupa criterii profesionale si academice, cat si dupa criterii umane, de relationare cu oamenii.
  • Modul de testare al candidatilor este de asemenea riguros pentru ca, odata ce finalizeaza cursurile noastre, de ei va depinde soarta multor branduri de valoare, locale si internationale, iar noi constientizam si ne asumam responsabilitea si rolul nostru in formarea lor.

Scoala IAA este o investitie rentabila, chiar si pe termen scurt.

  • Oferim atat companiilor, cat si angajatilor posibilitatea unui sistem de plata in rate.
  • Pentru cei care abia pornesc pe drumul publicitatii, investitia poate fi considerata cu atat mai buna cu cat, prin nivelul de cunostinte asimilat, garanteaza o sansa mare de angajare in industrie.

Istoria Scolii IAA

Initiata in anul 2006 cu scopul de a ridica nivelul de profesionalism in industria de marketing si comunicare din Romania, Scoala IAA a dezvoltat si are in prezent, in portofoliu, 4 module tip master care au fost dezvoltate pornind de la identificarea nevoilor reale de cunostinte, abilitati si aptitudini necesare industriei, pentru ficare nivel in parte.

2007 Modulul Fundamentals of Marketing & Communication pentru Juniori 15 editii rulate 248 absolventi
2008 Modulul Strategic Marketing & Communication pentru Mid Manageri 4 editii rulate 60 absolventi
2013 Modulul Leadership in Marketing & Communication pentru Top Manageri 1 editie rulata 32 absolventi
2014 Modulul Digital Marketing and Communication pentru Mid Manageri si Seniori 5 editie rulata 80 absolventi
Inapoi sus